Bästsäljare

    RAKZA z

RAKZA Z är ett nytt tillskott i den mycket populära RAKZA-serien med YASAKA-gummin. Det är den första modellen i RAKZA-serien som utrustats med ett topplager med en unik klibbighet som tagits fram med en ny typ av produktionsmetod. Resultatet är en yta med exceptionellt grepp som i sin tur möjliggör riktigt bra skruvar.

Det yttersta lagret kompletteras av en hårdare ”Power Sponge”. Slutresultatet möjliggör ett spel med kraftfulla skruvar och höga bågar. Servar och snabba returer blir både exakta och kontrollerade.

RAKZA Z-gummin är framtagna för offensiva spelare och skapar goda förutsättningar både nära bordet och på lite längre avstånd.

Finns i tjocklekar: 2.0 och Max

 

 

 

 

 

 

 

    RAKZA x

RAKZA X bordtennisgummi från Yasaka är en av de senaste tillskotten i den populära och mycket framgångsrika RAXZA-serien med Yasaka-gummi. Det övre skiktet är huvudsakligen av naturgummi tillverkad med en ny produktionsmetod.

Resultatet är en toppyta med exceptionellt grepp som möjliggör både fenomenal skruv och fart. Dessa egenskaper minskar felmarginalen. Toppytan kombineras sedan med en hårdare “Power Sponge”. Denna kombination med en snabbare svamp och en toppyta med bra grepp gör att du, med stor framgång, kan placera bollen exakt.

Finns i tjocklekar: 1.8, 2.0 och Max

    RAKZA x soft

RAKZA X är det första gummit med NSS (New Surface System), Yasakas nya produktionsprocess som förbättrar gummiytans grepp. NSS ger en starkare “känsla” när du slår bollen, och kontrollen i både attack och blockering förbättras.

I RAKZA X Soft arbetar samma ytgummi tillsammans med en relativt mjuk svamp, Feel Sponge, med god katapulteffekt. Kombinationen av den elastiska svampen och det höga greppet på toppytan ökar känslan och förbättrar kontrollen av ditt spel.

Finns i tjocklekar: 1.8, 2.0 och Max

    RAKZA 9

RAKZA 9 är ett av många gummi med den nyutvecklade toppytan huvudsakligen av naturgummi. Detta förbättrar greppet och skruvförmågan drastiskt. Det övre skiktet kombineras med den nya ”Power Sponge”. Toppytan och ”Power Sponge” fungerar i perfekt synergi och blir Hybrid Energy gummi.

Yasaka RAKZA 9 är ett gummi i Yasaka RAKZA-familjen med förbättrade fartegenskaper. Toppgummit på Rakza 9 har en ny utvecklad gummikombination. Dessutom är den nya svampen tillverkad av ett mer homogent material och har större porer. Detta är det snabbaste gummit från Yasakas Hybrid Energy och passar tekniska offensiva spelare som använder både hög fart och skruv för att vinna poängen.

Finns i tjocklekar: 2.0 och Max

Yasaka bordtennisgummi Rakza 7

    RAKZA 7 

Rakza 7 har en perfekt mix mellan fart, skruv och kontroll. Lämpar sig för både toppspelare och ungdomsspelare på väg uppåt. Hållbarheten är en annan styrka hos detta gummi. Den medelhårda svampen gör att gummit fungerar bra på olika distanser men kanske främst nära bordet. Rakza 7 Soft är en mjukare variant av Rakza 7.

Finns i tjocklekar: 1.8, 2.0 och Max

Yasaka Rakza 7 Soft - en mjukare variant än Rakza 7

    RAKZA 7 Soft

Ett mjukare alternativ för dig som söker mer båge i loopen. En mjukare variant av Rakza 7. Den mjuka svampen ger bollen en fantastisk båge och ett skönt klickljud. Tack vare att bollen får mer båge kan spelare som släpper ner bollen en bit eller spelar en bit från bordet få extra marginaler i sitt spel. Mjukare gummin tenderar ofta ha sämre hållbarhet men i Rakza 7 Softs fall sitter klickljudet och katapulteffekten kvar ovanligt länge.

Finns i tjocklekar: 1.8, 2.0 och Max

    RAKZA po

RAKZA PO är ett av många gummi med den nyutvecklade toppytan huvudsakligen av naturgummi. Detta förbättrar greppet och skruvförmågan drastiskt. Det övre skiktet kombineras med den nya ”Power Sponge”. Toppytan och ”Power Sponge” fungerar i perfekt synergi och blir Hybrid Energy gummi.

Med RAKZA PO har Yasaka utvecklat ett gummi med korta nabb med ökad skruvkapacitet tack vare nabbens geometri och användningen av mer naturligt gummi i toppytan

Finns i tjocklekar: 1.8, 2.0 och Max

Yasaka bordtennisgummi Rigan

    Rigan

Yasaka RIGAN är ett nyutvecklat gummi som kombinerar egenskaperna från ”klassiska” gummiplattor med ny teknologi (Hybrid Energy). RIGAN erbjuder perfekt bollkontroll tillsammans med dynamiska fartegenskaper och är en gummiplatta som är lätt att spela med. RIGAN har lång livslängd och är ett mycket prisvärt alternativ.

Finns i tjocklekar: 1.8, 2.0 och Max

Donic bordtennisgummi Bluefire JP 01

    Bluefire jp01

Donic Bluefire JP01 är en ny typ av nabbgummi i kombination med den beprövade blåa svampen, men med en något finare porstruktur. Detta ger gummit en sensationell känsla med maximal katapultkraft och en väldigt hög bollbana. Det greppvänliga, spända men elastiska ytgummit ger maximal skruv vid topspin och fantastisk kontroll tack vare ökad kontakt med racket.

Finns i tjocklekar: 1.8, 2.0 och Max

Donic bordtennisgummi Bluefire M1

    Bluefire m1

DONIC:s nya Bluefire är en helt ny utveckling inom gummi som erbjuder högsta fart. En ny high-tech-generation av gummi med den beprövade Formula FD3-tekniken har utvecklats som ett resultat av den perfekta kombinationen av storporig blå svamp med ett extremt skruvbenäget toppskikt av gummi.  Toppskiktsgummit med struktur av små, långa nabb ger gummit bästa möjliga flexibilitet och en sensationell känsla.  Framför allt är Bluefire otroligt snabb med en karaktäristiskt hög bollbana vid toppskruv, vilket ger maximal skruv och ökad fart.

Finns i tjocklekar: 1.8, 2.0 och Max

Donic bordtennisgummi Bluestorm Z1

    Bluestorm Z1 

Ett betydligt tunnare toppskiktsgummi med hög spänning som tillåter en tjockare svamp och ger extra kraft och fart.  DONIC Bluestorm-serien erbjuder betydligt högre acceleration samtidigt som dess utmärkta skruv- och fartegenskaper behålls, vilket är den senaste trenden.  Den tunnaste svampen är 1,9 mm, medeltjocklek är 2,1 mm – och den tjockaste varianten kallas max +, på grund av att den är tjockare än de tidigare maxversionerna.

Finns i tjocklekar: 1.9, 2.1 och Max+

    Mark V

Yasaka MARK V representerar den absolut högsta gummikvaliteten och är den oöverträffade ledaren av bordtennisgummi. Detta gummi är ett bästsäljaren i Mark V-produktfamiljen. Det är förmodligen den mest kända produkten inom bordtennis.

Gummit representerar inte bara de allra bästa spelegenskaperna utan även en oöverträffad produkthistoria. Genom åren har ett stort antal mästerskap vunnits med MARK V. Gummit har kontinuerligt utvecklats i takt med att toppspelarnas krav har ökat.

För den aggressiva spelaren, som behärskar den moderna och snabba tekniken nära bordet, ger MARK V unika möjligheter.

Finns i tjocklekar:1.0, 1.5, 1.8, 2.0 och Max

    mark v gps

Yasaka MARK V GPS har samma gummiytskikt som MARK V ”Classic” men med något mjukare svamp, vilket ger förbättrade skruv- och kontrollegenskaper, men mindre hastighet.

Finns i tjocklekar: 1.8, 2.0 och Max

    original xhg

Yasaka ORIGINAL EXTRA HG  passar moderna spelmetoder och gör det möjligt för spelare att variera attack och försvar efter behov med stor variation på skruv och kraft. ORIGINAL XHG ger mycket för pengarna.

Finns i tjocklekar: 1.6, 2.1