Bästsäljare

    Falck carbon

Mattias Falck bad Wood House att tillverka en snabb stomme med så mycket bollkänsla som möjligt. Efter att ha testat olika kolfibermaterial, kombinationer och olika tjock träfanér var de på rätt väg. Genom att använda Japanese Premium Carbon (JPC) och 5 lager träfaner i exakta tjocklekar hade de kommit fram till den perfekta konstruktionen. Yasaka FALCK CARBON är en stomme för spelare med höga krav och som är ute efter den senaste tekniken. FALCK CARBON erbjuder en perfekt balans mellan hastighet och känsla för den anfallande spelaren

    falck w7

Yasaka FALCK W7 följer den svenska traditionen att utveckla 7-lagersstommar för offensiva spelare som föredrar den goda bollkänslan av en stomme helt i trä.

 FALCK W 7 består av ett tjockare kärnlager och tre tunnare ytterlager, inklusive ett hårdare, färgat lager. Ett individuellt handplockat urval av fanér ger FALCK W7 en låg och mycket stabil vikt, cirka 85 gram.

    waldner offensive

WALDNER OFFENSIVE erbjuder perfekt balans mellan fart och kontroll – precis som J-O´s spel. Stommen består av 5 skick träfaner och har en annan, mer oval form. WALDNER OFFENSIVE representerar J-O´s unika spelstil

    original senso v1

ORIGINAL SENSO passar perfekt för en offensiv spelstil. 7 skikt av träfanér garanterar bra bollkänsla medans den yttersta valnöt fanéren gör stommen hårdare och ger dig kraftfulla slag.

Donic bordtennisstomme Appelgren Allplay

    appelgren allplay

Ett bra val för dig som ska bygga ihop ditt första tävlingsracket! Grym kontroll och hög kvalitét till bra pris. Få stommar har så bra känsla som Appelgren Allplay har. En stomme som DONIC under många år rekommenderat till sina allra yngsta sponsrade spelare.

Donic bordtennisstomme Appelgren Allplay

    persson power play

Persson Power Play är stommen Jörgen Persson vann VM och EM med. En ganska offensiv stomme tillverkad i Sverige, finns i 3 varianter: vanlig, Senso V1 och Senso V2.

 

Donic bordtennisstomme Appelgren Allplay

    persson power allround

Persson Power Allround var bland dem första allround stommar någonsin, en bästsäljare i många år. 5-skiks trästomme med bra kontroll, antingen för dig som är yngre och håller på att bygga upp ditt spel, eller för dig som redan spelar på hög nivå men bygger ditt spel på kontroll.

 

Donic bordtennisstomme Waldner Carbon

    waldner senso carbon

J-O Waldners val av stomme från 2004 då han gick till semifinal på OS i Aten. 5 träfanér 2 carbonskikt ihoplimmade till en tunn och relativt lätt carbonstomme. Utmärkt kontroll för att vara carbonstomme.

    sweden classic

Ett givet val för dig som ska bygga ihop din första tävlingsracket! Grym kontroll och hög kvalitét till bra pris. Få stommar har så bra känsla som SWEDEN CLASSIC har. En av Yasakas absolut mest sålda stommar i hela världen

    goiabao 5

GOIABAO betyder “fint träd” – ett mycket passande namn till denna eleganta stommen. GOIABAO 5 är en snabb 5-skiksstomme med hård ytter fanér och relativt tjockt kärna. Det andra fanéret är utvalt från skandinavisk tall.

Yasaka bordtennisstomme Sweden Extra

    sweden extra

EXTRA har under en lång följd av år varit en av de bäst säljande stommarna i såväl Europa som Asien. EXTRA är speciellt uppskattad för den fina balansen mellan fart och kontroll. SWEDEN EXTRA har exakt samma spelegenskaper som EXTRA, men ny design och fabrikslackad.

Yasaka bordtennisstomme Ebony Carbon

    ebony carbon

Framtagen för att passa spelare som vill ha mycket kraft i slagen. Konstruktionen är baserad på 7 skikt av träfanér, som tillsammans med 2 lager av kolfiber ger EBONY CARBON dess egenskaper. Träfanéren består av både hårda och mjukare träslag för att få så mycket kontroll och känsla som möjligt i en snabb stomme. Fabrikslackad.

Yasaka bordtennisstomme Ebony Carbon

    ma lin carbon

Ma Lin Carbon är en succéstomme. Med två ultratunna carbonskikt och en tjockare medelhård kärna får Ma Lin Carbon ökad fart och större sweetspot, men fortfarande den rätta känslan vid bollträffen.

Yasaka bordtennisstomme Ebony Carbon

    ma lin soft carbon

Ma Lin Soft Carbon har två ultratunna carbonskikt och en tjockare medelhård kärna som ger stommen ökad fart och större sweetspot. Ma Lin Soft Carbon har samma ytterfanér som den populära Sweden Extra, stommens medelmjuka egenskaper uppskattas av spelare som vill ha ökad bollkänsla.

Yasaka bordtennisstomme Ebony Carbon

 ma lin extraoffensive

Ma Lin Extra Offensive är en snabb 5-skiksstomme utvecklat i samarbete med OS mästaren Ma Lin. Den hårda ytterfanéren tillsammans med utvalda skandinaviska tallfanér gör stommen kraftfull. Den tjocka, medelhårt kärnfaneren ger stommen mycket bra bollkänsla, uppskattad av tekniska offensiva spelare.